Hibaüzenet

  • {{ item }}

Sikeres tranzakció

Warning message

  • {{ item }}

Húszéves lett a vásárhelyi Hwarang-Do SE

Szerző: Kispál László 2016. December 20. 20:40:47

December 18.-án a Hwarang-Do Sportegyesület évértékelőt tartott az egyesület szegedi és hódmezővásárhelyi sportolói számára, amelyre a szülőket, hozzátartozókat is meghívták.

Ünnepélyes keretek között megajándékozták a legjobb sportolóikat, de szintén elismerésben részesítették az egyesület munkájához hozzájáruló szülőket és a legrégebbi egyesületi tagokat.  
Az évértékelő az egyesület vezetői, Balázs Éva és Kopasz Attila bejelentette, hogy a Hwarang-Do Sportegyesület tagja, Néma Norbert  január elsejétől a Magyar Taekwondo Szövetségben  a cadet válogatott edzői feladatokat látja el

 


 
Az idén 20 éves egyesületnek, az akkor még működő Ifjúsági Parkban a betonpálya és a salakpálya közötti kis teremben voltak az edzéseik, és mint a szegedi Olimpos Kwon fiók klubjaként működtek. Két évvel később, 1996 október elsején megalapították a Hwarang-Do Sportegyesületet, 10 alapító taggal a volt Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében. Az eltelt 20 év alatt Hódmezővásárhelyen és Szegeden Világbajnokot, Európa-bajnokokat, Magyar Bajnokokat, Nemzetközi Bajnokokat nevelt ki a taekwondo, a hapkido, a kickbox sportágakban. Az egyesületnek 17 fekete öves tagja van. 
 
Az évértékelő rendezvényen  fekete öves  és színes öves  vizsgát tettek a taekwondosok.

 

 

Eredmények:
Néma Norbert 2. Dan fekete öv
Mohos András 2. Dan fekete öv
Több idősebb és fiatal taekwondot gyakorló tett sikeres és érvényes taekwondo vizsgát színes övekre.
Felkészítő edző: Balázs Éva 5. Dan

 

Forrás: www.vasarhelyihirek.hu

 

comments powered by Disqus